Yoga Rama Saenen: ervaren yogaleraar bij u in de buurt

 

47ste jaar! Yogalessen voor iedereen

Bent u op zoek naar deugddoende training voor lichaam én geest? Kies dan voor yoga en volg lessen in de school van Rama Saenen. Beginner of gevorderde? De docenten geven les op uw niveau en dat in de voormiddag, namiddag én avond voor 8€ per avondles en 9€ per dagles.

U doet lichaamsoefeningen en leert ademhalings- en relaxatietechnieken en meditatie, alles wat u nodig hebt

om een gezond en gelukkig leven te leiden.

 

Yoga bij u in de buurt

U volgt de les het liefst dicht bij huis. Daarom geven wij elke week lessen in Antwerpen, Berchem, Beveren, Bornem, Brasschaat, Deurne, Duffel, Ekeren,Heist-op-den-Berg, Kontich, Lier, Lint, Mortsel, Nijlen, Reet, Temse, Willebroek, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht, enz.

Uw yogaleraar, jarenlange ervaring

Yoga is gezond – als u het juist doet. Volg daarom alleen yoga bij gediplomeerde yogadocenten van de Yogafederatie van de Nederlandstaligen in België. In de school van Rama Saenen zijn alle leraars erkend door onze officiële Yogafederatie en door de Europese Yoga-Unie: uw garantie op kwaliteit. Rama Saenen zelf heeft 50 jaar ervaring in persoonlijke beoefening en lesgeven en is gediplomeerd door drie van de voornaamste scholen in India en door de Belgische Yogafederatie.

 

 

Wilt u zelf yogaleraar worden? De school van Rama Saenen leidt ook yogadocenten op. De school onderwijst integrale yoga, d.w.z. al de bestaande strekkingen en takken van de yogawetenschap worden er behandeld, ook de bestaande schrifturen ervan.